ÚJRA MEGRENDELHETŐ A JEL CÍMŰ KÖNYV

2020. február 17. 10:31 - Vándortűz

Limitált példányszámban újra megrendelhető Perlaki Zsuzsanna Éva „A jel – Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál – Az erdélyi Izsáky László nyomában” című könyve.

Elővételben AKCIÓSAN vásárolható meg a könyv.

Ára: 3500 Ft elővételben, személyes átvétellel (kizárólag 2020. április 18-án, az EXKLUZÍV ARANYLEMEZ-KONFERENCIA résztvevői számára)

Belföldi levélküldeményként: 3500 Ft + 1200 Ft postaköltség = 4700 Ft – 2020. április 18-ig elővételben, postázás április 20-tól.

2020. április 18. után: 4000 Ft + 1200 Ft postaköltség = 5200 Ft

A JEL című könyv könyvesboltokban nem kapható, kizárólag a meridiancsoport@gmail.com e-mail-címre küldött üzenetben tudod megrendelni. Kérem, megrendeléskor tüntesd fel a könyv címét: „A jel”, a neved, a postázási címet és a rendelni kívánt darabszámot!

Részlet a könyv előszavából: „…Zsuzsi az elmúlt négy évben alaposan beleásta magát az eset tanulmányozásába. A rendelkezésére álló dokumentációból kiindulva, annak rendszerezése közben megpróbált minél teljesebb képet kapni az 1974-es ufólehívás hátteréről. Kezdettől fogva tisztában volt azzal, hogy az eset teljes körű feldolgozását kizárólag úgy valósíthatja meg, ha a korabeli események hitelességét erős szkepticizmussal vizsgálja. Ennek érdekében több expedíciót is szervezett a Kakastaréjhoz, s a megfelelő helyen és időben kezébe vette az irányítást: 2016. június 7-én, pontosan 42 évvel az Izsáky László által leírt események után, társaival rekonstruálta az eredeti ufólehívó jelet, és elküldte az üzenetet a kozmoszba. A kísérlet sikerrel járt. A kapcsolatfelvétel sikerült.

E nem mindennapi vállalkozás részleteiről, a több éven át tartó izgalmas nyomozás eredményeiről és tanulságairól, a kapcsolatfelvétel módjáról és hátteréről szól ez a könyv, amely regényes formában nyújt betekintést az események kulisszái mögé. Kíméletlen őszinteséggel rántja le a leplet az ármánykodásokkal és hazugságokkal telített ufós közösségről, rámutat az eset feldolgozása közben talált ellentmondásokra és összefüggésekre, s valós alternatívával szolgál a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvételre…”

Könyvemben olvashatsz néhány praktikáról, hogyan göngyölíts fel egy olyan ufós esetet, amely évtizedekkel ezelőtt történt, valamint arról is, hogy a jelenlegi ufókutatók milyen szinten épültek be a háttérhatalmi erők rendszerébe. Részletesen beszámolok saját kalandunkról is, miként vettük kezünkbe az irányitást, és küldtük el üzenetünket az univerzumba, amely nem maradt válasz nélkül. Ajánlom ezt a könyvet minden olyan embernek, aki szeretne tisztán látni, aki el tudja viselni a valóság olykor kiábrándító igazságait, aki kíváncsi két megtörtént ufós eset kulisszatitkaira, és mindazoknak, akik szeretnének Izsáky László vagy az én nyomdokaimba lépni, és kapcsolatot teremteni földönkívüli lényekkel.

Perlaki Zsuzsanna Éva

lez_6461.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vandortuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1915478038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása