BEMUTATKOZÁS

2020. január 04. 16:15 - Vándortűz

Széles érdeklődésű személyiségként szeretném minél jobban megismerni a körülöttem lévő világot. Érdekelnek a megmagyarázatlan jelenségek, legyen szó akár földönkívüliekről, szellemekről vagy parajelenségekről. Saját tapasztalatokkal is rendelkezem, ezért egyfajta szűrőn keresztül figyelem az előbb említett témákban megjelenő publikációkat, cikkeket, tanulmányokat, bejegyzéseket, hozzászólásokat, embereket.

kepatmeretezes_hu_lez_6477.jpg

Ennek hatására indítottam el 2014-ben a Gondolatok az égbolt alól blogot a blogspoton, ahol az írásaimat olvashatjátok többek között olyan rejtélyes ufóesetekről, amelyeket a mai napig nem tudnak megcáfolni sem a szkeptikusok, sem a tudomány emberei, de még a rendőrség és a katonaság sem tud semmilyen földi magyarázattal szolgálni a történtekre. Ezen kívül foglalkozom még az emberiség eredetének kutatásával, ilyen témájú bejegyzéseket is olvashattok a blogomon, illetve számtalan olyan rendezvényen veszek részt, amely a földönkívüliekről, csillagászatról, űrkutatásról szól, így ezekről is találhatók szubjektív beszámolók és véleményposztok is.

Kedvenc történetem az 1974-es eset, amelyben az erdélyi Izsáky László lecsalogatta az ufókat. Több írásom is megjelent a témában ezen a blogon, illetve több cikkem nyomtatásban is napvilágot látott. Budapesten, Egerben, Körmenden és Tatán is tartottam előadásokat Izsáky Lászlóról, rejtélyes bőröndjének tartalmáról és az erdélyi aranylemezekről.

2016-ban Izsáky hatására ellátogattam a Gutin hegységbe, ahol két társammal rekonstruáltam az esetet, a megfelelő időben és helyen, pontos tájolással felrajzoltuk a jelet. Működött. A kapcsolat létrejött. Erről írt dokumentumregényem „A jel” címmel 2018-ban megjelent, megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com e-mail-címen.

20191218_bemutatkozas.jpg

2019 végéig közel 120 ezer ember látogatott el a blogspoton működtetett blogomra, ekkor hoztam meg azt a döntést, hogy annak egy részét, a legérdekesebb bejegyzéseim másolatait átköltöztetem a blog.hu-ra, a „Gondolatok az égbolt alól” rovatba.

A jövőben ezen a felületen kívánom közzétenni az új szerzeményeimet, több helyet kapnak filozófiai gondolataim, továbbá az ősi múltból származó érdekességekről, az emberiség eredetének a kutatásairól szóló tanulmányaim. Nagyobb hangsúlyt fektetek a szimbólumok, hieroglifák, jelek bemutatására is. Természetesen továbbra is lesz szó megmagyarázatlan jelenségekről és ufóesetekről is, de leginkább saját élménybeszámolókra számítsatok, semmint lerágott csontokra, amelyekkel már amúgy is tele van a média.

Tartsatok velem! Kövessétek a blogomat! Írjátok meg a véleményeteket hozzászólásban. Hiszek a szabad véleménynyilvánításban, ameddig az kulturált keretek között zajlik. A trollokat gondolkodás nélkül kitiltom!

A fáklyát meggyújtottam! A tűz ég! Vidd tovább a fáklyát Te is!

Perlaki Zsuzsanna Éva

 

Szólj hozzá!
Címkék: Bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://vandortuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3715393250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása